Posa’t les ulleres de realitat virtual i viu en primera persona les sis experiènces que et proposem a la revista Apart.

Gaudeix més de l'experiència

Els videos en realitat virtual formen part dels reportatges i la lectura prèvia d’aquest ajuda a una comprensió més rica i completa.

Si utilitzes un dispositiu amb iOS recomanem que facis servir el navegador Chrome o la app nativa de YouTube per veure els videos.

Per aconseguir una immersió més profunda i millorar l’experiència auditiva aconsellem l’ús d’auriculars.

1. Brasil

El Port de Belém, a Pará, s’ubica a prop de la desembocadura del Tocantins, un dels afluents de l’Amazones. Acompanyar els barquers per aquestes aigües ens descobreix un paisatge exuberant, que palesa la diversitat d’ingredients que trobem al mercat de Ver-o-peso.

2. Japó

Com es pot trobar un moment de pau al cor d’una de les metròpolis mundials més poblades, Tòquio? El contrast entre la serenor del restaurant Narisawa i el brogit dels carrers de la capital nipona ens ajuda a explicar i viure una part de l’ànima japonesa.

3. Argentina

Al capvespre, els costellams de vaca ja estan a punt per portar a la taula. L’asado ha durat hores i ha sortit bé gràcies a l’atenció que hi han dedicat els gauchos de La Bamba de Areco, a San Antonio de Areco. Amb aquest video us podreu sentir com un gaucho més.

4. Dinamarca

El nou Noma 2.0 no és un restaurant a la manera antiga. Ocupa tota una illa i, quan estigui enllestit del tot, disposarà d’11 edificis envoltats d’un hort de 2.100 m2. Hi ha menjadors i cuines, però també laboratoris i hivernacles i els podreu veure com si hi fóssiu.

5. Marroc

La ciutat de Fes és la tercera més gran del Marroc. Va ser fundada el segle IX i de seguida es va convertir en un centre espiritual i cultural. Amb el pas dels segles, Fes encara és la capital de l’art i la ciència del país. És en aquest entorn on la xef Najat Kaanache ha trobat la inspiració.

6. Grecia

Creta és un bon territori per experimentar com els vincles que uneixen la cuina amb el paisatge es reflecteixen a la taula. A la badia de Balos podem connectar amb l’ànima més marinera de l’illa, que, a tocar de la sorra de la platja, es confon amb l’esperit camperol.