La gastronomia que ve

Apart és una revista monogràfica dirigida per personalitats gastronòmiques de rellevància mundial en el paper de directors convidats, que treballen colze a colze amb l’equip de la revista CUINA. El primer número va ser dirigit per Ferran Adrià, mentre que els germans Roca van ser els responsables del segon número. Per al tercer número, hem comptat amb l’expertesa dels xefs del restaurant Disfrutar: Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas.

En cada número, Apart vol obrir una finestra a la gastronomia del futur vista amb els ulls dels directors convidats. I, més enllà del paper, Apart neix amb la vocació de connectar-se amb totes les innovacions tecnològiques que li permetin explorar noves maneres d’apropar les cuines contemporànies d’arreu del món als seus lectors.

Apart neix a Barcelona, epicentre de la revolució que va bastir els pilars de la nova alta gastronomia del segle XXI. Apart es nodreix d’aquest esperit amb la voluntat de compartir-lo globalment amb tots els amants de la cuina.